Corporate Finance

Loopt u rond met plannen om uw bedrijf te verkopen of over te dragen aan de volgende generatie? Of bent u juist op zoek naar een bedrijf om over te nemen? A•D staat voor professionele begeleiding en advies bij overnametransacties en financiering bij bedrijfsovername.

Bedrijf verkopen?

U overweegt uw bedrijf te verkopen. Misschien bent u toe aan een nieuwe uitdaging of juist van plan met pensioen te gaan? Of u bent op zoek naar een investeerder om (een deel van) uw onderneming aan te verkopen, om zo extra vermogen aan te trekken voor verdere groei? In ieder geval kunt u een beroep doen op ons voor deskundig advies. Desgewenst kunnen wij het hele traject voor u begeleiden; van het vaststellen van de verkoopstrategie tot het opstellen van de koopovereenkomst.

Bedrijf kopen?

Wilt u investeren in een onderneming of een bedrijf in zijn geheel overnemen? Het kopen van een onderneming is een spannend traject, dat wij graag van begin tot eind met u afleggen; van het bepalen van de aanpak tot en met de contractuele afwikkeling. Zo beschermen wij u voor valkuilen en helpen wij u (fiscale) kansen optimaal te benutten.

Familiebedrijf

De bedrijfsopvolging bij familiebedrijven ligt vaak gevoelig. Zodra de opvolging ter sprake komt, ontstaan er discussies over de geschiktheid van de opvolger, de waarde van het bedrijf et cetera. Het is daarom verstandig een externe partij met voldoende gevoel voor de familieverhoudingen in te schakelen, om het proces te structureren en te begeleiden. Wij adviseren desgewenst één of beide partijen (koper/verkoper). Onze werkzaamheden op dit gebied bestaan uit:

waarmee kunnen we u nog helpen?

accountancy

audit en assurance

corporate finance

fiscaal advies


fiscaal advies

internationaal ondernemen

hrm en salaris-
administratie

Zoeken