Accountancy

Ondernemen is vooruitzien. Waar wil ik naartoe? Hoe kom ik daar? Welke kansen en uitdagingen liggen er op dat pad? Wij willen graag met u sparren. U kunt rekenen op een professioneel advies op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, met aandacht voor de financiële, fiscale, juridische en uiteraard de menselijke aspecten. U kunt altijd bij ons terecht voor: praktische businessplannen, begrotingen, prognoses, dashboarding en data-analyses.

Jaarrekening

Uw jaarrekening is een terugblik op het afgelopen jaar, bekeken door een financiële bril. Voor u en ook voor anderen, zoals de belastingdienst en financiële instellingen, geeft de jaarrekening waardevolle informatie over de financiële situatie en ontwikkeling van uw onderneming. Aan de hand van deze informatie kijken wij samen naar uw kansen voor de korte en lange termijn. Dat zorgt voor inzicht en vertrouwen.

Administratieve ondersteuning

Cijfers liegen niet. Uw financiële administratie is niet alleen een wettelijke verplichting, bovenal geeft een administratie uzelf en anderen informatie over de financiële positie van uw onderneming. Door uw administratie aan ons over te laten, krijgt u meer grip op uw bedrijfsvoering. Bovenal; u houdt meer tijd over om te doen wat u het liefste doet: ondernemen.

online boekhoudpakket

Een online boekhoudpakket is een prima alternatief als u niet alles wilt uitbesteden. Hiermee kunt u zelf uw administratie efficiënt en eenvoudig bijhouden. Wij kijken dan over uw schouder mee en controleren uw boekhouding. Volledig de administratie aan ons overdragen of werken met een online boekhoudpakket? Aan u de keuze.

waarmee kunnen we u nog helpen?

Accountancy, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

accountancy

Audit en assurance, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

audit en assurance

Corporate finance, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

corporate finance

Fiscaal advies, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

fiscaal advies


fiscaal advies

Internationaal ondernemen, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

internationaal ondernemen

Salaris- en personeelsadministratie, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

hrm en salaris-
administratie

Search