waarmee kunnen wij u helpen?

Zodat u de juiste beslissingen neemt en uw bedrijf sterk, wendbaar en succesvol wordt en blijft.

waarmee kunnen
wij u helpen?

Zodat u de juiste beslissingen neemt en uw bedrijf sterk, wendbaar en succesvol wordt en blijft.

Bekijk de diensten van a•d accountants adviseurs
Accountancy, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

Accountancy

Ondernemen is vooruitzien. Waar wil ik naartoe? Hoe kom ik daar? Welke kansen en uitdagingen liggen er op dat pad? Wij willen graag met uw sparren. U kunt rekenen op een professioneel advies op het gebied van strategie en bedrijfsvoering, met aandacht voor de financiële, fiscale, juridische en uiteraard de menselijke aspecten.
Audit en assurance, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

Audit en Assurance

Hoeveel zekerheid wilt u hebben? U heeft te maken met een woud van regels. Onze wetgever schrijft in een aantal gevallen voor dat er een accountantscontrole (audit) moet plaatsvinden. Besloten vennootschappen zijn dat verplicht vanaf een bepaalde omvang.Corporate finance, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

Corporate Finance

Loopt u rond met plannen om uw bedrijf te verkopen of over te dragen aan de volgende generatie? Of bent u juist op zoek naar een bedrijf om over te nemen? A•D staat voor professionele begeleiding en advies bij overnametransacties en financiering bij bedrijfsovername.


Fiscaal advies, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

Fiscaal advies

Onze fiscale dienstverlening bestaat naast het verzorgen van al uw belastingaangiften uiteraard uit een uitgebreid belastingadvies. Wij helpen u graag uw fiscale positie in kaart te brengen en te verbeteren.
Internationaal ondernemen, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

Internationaal ondernemen

U wilt met uw bedrijf de Nederlandse grens over? U wilt succesvol internationaal ondernemen? Hoe pakt u dit aan? Waar liggen kansen en wat zijn de mogelijke valkuilen?
Salaris- en personeelsadministratie, een van de diensten van a•d accountants adviseurs

HRM en salarisadministratie

Personeelszaken doe je er niet zomaar even erbij. Alle administratie moet volgens de wettelijke bepalingen gebeuren en dit vraagt tijd en kennis.

Zoek

a&d tips

Ontvang maximaal 6x per jaar onze mailing met tips. Bent u ondernemer, werkgever of particulier? Dan wilt u deze niet missen!